Solfilm til vinduer, kontorer og bygninger

Få et bedre indeklima 

  • Undgå skadelige UV-stråler
  • Reducer irriterende solvarme
  • Spar på el til aircondition
  • undgå genskær i computer skærme

Fordelene er mange blot man vælger den rigtige solfilm.

Vi monterer solfilm på bygninger, erhverv og huse.
Københavns solfilm er altid parat til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Vinduesfilm fra 3M, øger effektiviteten, og skaber et bedre indeklima

Vinduesfilm har flere formål og funktioner. Det er eksempelvis med til at skabe et bedre indeklima og skærme for blænding fra solen. Solfilm er med til at nedkøle rummet, så det bliver mere behageligt at opholde sig i. Med andre ord betyder det, at der er store energibesparelser at hente. Det gælder både, når det kommer til belysning og elektricitet. Med en usynlig solfilm fra 3M vil du opleve, at den bryder lyset og dæmper varmen.

Et godt indeklima har stor betydning for rummet og de mennesker, der dagligt opholder sig i rummet. Det har stor betydning for, om du opholder sig i et rum, hvor det er behagelig at sidde i. Befinder du sig i et rum med godt indeklima, øger det også effektiviteten og arbejdsglæden.

0
Solvarmeafvisning
0
Lysgennemgang
0
Reduktion af blænding
0
Reduktion af solfalming
0
Solvarme- afvisning
0
Lys- gennemgang
0
Reduktion af blænding
0
Reduktion af solfalming

H&M Nørrebro. 3M Solfilm Prestige 70 ext

Gør din facade moderne med solfilm

Udover at vinduesfilm er effektiv for solafskærmning, er det også æstetisk at kigge på. Der findes mange løsninger, når facaden skal have et nyt liv. Hos Københavns Solfilm dækker vi alle behov. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at gøre din facade mere moderne. Her kan solfilm, der har en særlig spejleffekt, være en god løsning for dig.

Facaden er det første indtryk, andre får. Vi synes derfor, det er vigtigt, at den altid står smuk og præsentabel. Solfilm er en måde, som I kan opnå det på. Samtidig er det en måde at udtrykke din personlighed og gøre facaden helt speciel.

Alle vores montører er altid opdateret med de nyeste kurser og tendenser. Vi står altid klar med de rette råd og vejledning, så du kan opnå den ønskede facade.

Priser på solfilter

Vores priser på solfilm afhænger meget af opgaven, og størrelsen, men vi har priser fra kr. 500,- pr. kvadratmeter.

(Prisen er ekskl. moms)

Solfilm Neutral 35 Ext, Privat bolig i Hørsholm

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud!

Københavns Solfilm har et tæt samarbejde med de bedste producenter i verden. 3M og Solar Screen har over 30 års erfaring med solfilm, og leverer i dag kvalitetssolfilm til over 70 lande.