Sandblæst folie

Sandblæst folie er kendt for at have et matteret, frostet og dustet udtryk. Det hæver enhver bygnings æstetiske udseende, når det monteres, så dens arkitektur kommer til sit rette element. Ikke nok med æstetiske fordele undgår man også at blive blændet af skarpt lys og nysgerrige blikke fra forbipasserende på gaden.

Montering på de fleste glasflader

Montering af sandblæst folie er muligt på de fleste glasvægge, -døre og vinduer. Udover at folien bruges til at skærme for lys, kan det også bruges som dekorativ pynt. Folien er anvendelig både indendørs og udendørs. Det er derfor også helt perfekt at bruge på kontorvinduer og -døre for at skabe mere privatliv.

Tekst på vej..

Tekst på vej..

Sandblæst folie af certificerede montører

Hos Københavns Solfilm lægger vi stort vægt på vores kunders tilfredshed. Alle vores montører er certificerede, så de er klædt bedst muligt på til opgaven. Montørerne gennemgår en grundig oplæring, så kvalitetsniveauet altid er højt. Med vores montering er du garanteret en god oplevelse og et resultat efter dine forventninger.

Hos os er det dig, som er i fokus. Vi tilbyder altid professionel rådgivning om kvalitet og montering. Alle vores montører bliver kontant opdateret på ny viden indenfor området, så de kan svare på alle dine spørgsmål.

Flere fordele ved sandblæst folie

Der er mange grunde til at vælge sandblæst folie. Ønsker du at ændre udseendet på dine vinduer, er det en oplagt mulighed at vælge sandblæst folie, der har en mat finish. På den måde kan du effektivt undgå indkig gennem glasfladen, hvilket er en fordel, hvis du ønsker mere privatliv. Det er samtidig med til at øge sikkerheden, da udefrakommende ikke kan kigge ind. Sandblæst folie har en lang levetid, hvis det monteres ordentligt og løbende vedligeholdelse.

Priser på sandblæst folie

Vores priser afhænger meget af opgaven, og størrelsen, men vi har priser fra kr. 400,- pr. kvadratmeter sandblæst folie.

(Prisen er ekskl. moms)

Kontakt os i dag!

Har vi vækket din interesse i sandblæst folie, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos København Solfilm står vi altid klar med kompetent og professionel rådgivning sandblæst folie. Vi glæder os til at høre fra dig.