Solfilm til biler

Ønsker du et mere eksklusivt og stilrent udseende på din bil? Så er solfilm lige noget for dig. Solfilm er også godt for børn og dyr da det reducerer solenergien med over 50% og fjerner alle skadelige UV-stråler så man ikke bliver solskoldet. Vores målsætning er at levere solfilm af kvalitet til gode priser. I dag er det muligt at lave solfilmen mørkt udadtil, samtidig med at du indefra har et perfekt udsyn til trafikken, vejen og omgivelserne rundt om dig. Solfilm virker også præventiv overfor tyvens lange fingre, da det slører de fristelser der gemmer sig der gemmer sig bag ruderne. Solfilmen fås i mørk, mellem og lys.

Fordelene ved at vælge Københavns Solfilm

Vi har 20 års erfaring som sikrer dig et godt resultat.

Vi tilbyder en hurtig og nem løsning:

Er du bilforhandler kommer vi til dig. Er du privat foretrækker vi at du kommer til vores monterings center i Ballerup, her kan vi oftes tilbyde en “Drive In” løsning så du kan få bilen med hjem igen.


Mellemtoning monteret hos Seat Tåstrup

Ford Kuga mellemtoning monteret hos Andersenn Biler

Er du bilforhandler eller privat?

Uanset om du er bilforhandler eller privatperson, er vi i stand til at hjælpe dig. Alle vores montører er altid opdateret med de nyeste kurser, så de bedst kan hjælpe dig. Er du bilforhandler, kommer vi ud til dig og montere solfilm. Vi har eget værksted i Ballerup, hvor privatpersoner kan få solfilm monteret på deres biler.

Har du brug for mere information?

Københavns Solfilm anvender altid de bedste matrialer til de enkelte opgaver. For os er det vigtigt at vi finder den rette løsning til dig. Vi står altid klar med råd og vejledning om solfilm til biler. lad os sammen finde den solfilm der passer til jeres bil.


Priser på solfilm til biler

Disse priser er for en High Performance solfilm, det bedste indenfor rudetoning.

Vælger du en “billig” løsning, får du bare en dårligere solfilm i, og det er i sidste ende dig selv der bliver snydt…

Her er hvad vi mener et kvalitets produkt skal koste.

Bagrude

kr. 800,- eksl. moms

3 ruder (bagrude og 2 sideruder)

kr. 1.600,- eksl. moms

5 ruder (Bagrude, 2 sideruder og 2 bagdøre)

kr. 1.800,- eksl. moms

Bemærk! Vi toner ikke fordøre, da det ikke er lovligt.

Kontakt os i dag, og vi finder sammen den bedste løsning!

Hvor meget må man tone sine ruder?

I alle biler skal forruden og de forreste sideruder have en lysgennemgang på mindst 70%. Der må aldrig sættes solfilm eller lignende på de forreste ruder. Toning er kun lovlig som indfarvning fra fabrikkens side.

I personbiler er det nu tilladt at anvende solfilm på bagerste sideruder og bagruden, men hvis lysgennemgangen er under 70% skal bilen have et udvendigt højre sidespejl. Solfilm skal have en vis lysgennemgang, dvs. den må ikke være uigennemsigtig.